LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Bemutatkozik Komárom 5.sz. választókörzetének képviselőjelöltje: JÓZSEF IMRE

2010.09.14. 09:07 LMP Komáromban is!

 

József Imre vagyok, 28 éves szociális munkás, a Lehet Más a Politika párt önkormányzati képviselőjelöltje. Pályám kezdetén mozgássérült fiatalokkal foglalkoztam, később a komáromi szociális, majd a budapesti hajléktalan ellátásban, legutóbb pedig egy menekült fiatalokat ellátó otthon szakmai vezetőjeként tevékenykedtem. Jelenleg projektmenedzserként dolgozom hazánk egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert segélyszervezeténél. Szakmai munkám a hátrányos helyzetű embertársaink esélyteremtéséről, felzárkóztatásáról szól, amit a jövőben is képviselni szeretnék.

Úgy gondolom, hogy nemcsak Magyarországon, hanem Komáromban is elfogadhatatlan a társadalmi egyenlőtlenségek mértéke. Egy város gazdaságának, társadalmának a legelemibb építőkövei, erőforrásai nem mások, mint az ott lakó emberek. Komárom „humánerőforrását” megfelelő módon kell gondozni ahhoz, hogy az a fejlődés motorjának éltető alkotóeleme lehessen. A jövőben nagyobb hangsúlyt kell fektetni a hosszú távú szociális és közösségfejlesztési tevékenységekre, azért, hogy Komárom egy fenntartható, esélyteremtő, igazságos és befogadó város lehessen.

Egyszerre büszkeség és megtiszteltetés számomra, hogy a tavaszi országgyűlési választásokat követően szűkebb lakókörnyezetemben Komárom 5. számú egyéni választókörzetében is megmérettethetem magam, hiszen – bár ezt a szót már sajnos többen kiüresítették – én is lokálpatriótának vallom magam. Egy zöld párt képviselőjelöltjeként úgy gondolom, hogy nemcsak a jelen, hanem a jövő nemzedékeivel is szolidaritást kell vállalnom. Ez a körzet az Igmándi erődtől a Rüdiger tóig olyan jelentős kulturális és természeti kincseket rejt, amelyeket óvnunk, védenünk kell nemcsak magunk, hanem a következő generációk számára is. A jövőben sajnos egyre gyakoribb térben és időben a szélsőséges csapadékeloszlás - mint a legutóbbi tavaszi esőzések, árvizek idején – továbbra is éreztetni fogja káros hatását. Éppen ezért mielőbb meg kell oldani a csapadékelvezetést, a kispatak és tó rendezését, kotrását, hiszen a legfőbb prioritás nem más, mint a körzetben lakó emberek és háztartások védelme. Több szelektív hulladékgyűjtő szigetre, a közterületek hangsúlyosabb és jobb gondozására van szükség.

A Lehet Más a Politika párt jelöltjei a közért tenni akaró és igyekvő tiszta szívű és tiszta kezű átlagemberek, akik nem azért igyekeznek az önkormányzatba, hogy eszköznek használják a várost üzleti- és karriercéljaikhoz, vagy a már megszokott lövészárok politikát folytassák, hanem hogy egy fenntartható, igazságos és befogadó várost teremtsenek.

Kérem, támogasson szavazatával október 3.-án, hogy lehessen más a politika Komáromban is!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr182294842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása