LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Kampányzáró

2010.10.01. 12:02 LMP Komáromban is!

2010.09.29-én szerda este tartotta kampányzáró rendezvényét a Lehet Más a Politika párt komáromi szervezete a Csokonai Művelődési Központban. Az, hogy egy kispártnak, mint az LMP – nehezített feltételek mellett – sikerült mind a nyolc egyéni választókörzetben képviselőjelöltet állítania már önmagában óriási siker. A siker megkoronázása lenne az, ha elnyerve a komáromi választók bizalmát a helyi önkormányzati munkában is megjelenhetnénk. Ez persze azon múlik, hogy minél többen menjenek el most vasárnap szavazni és az LMP önkormányzati képviselőjelöltjét támogassák. – fejtette ki beköszöntőjében Kaufer Virág a Lehet Más a Politika párt országgyűlési képviselője. Az est további része az örömzenéről, a táncról, valamint a kötetlen beszélgetésekről és eszmecserékről szólt.    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr362336769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása