LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Bemutatkozik Komárom 6.sz. választókörzetének képviselőjelöltje: BÁRKOVITS ALAJOSNÉ

2010.09.14. 09:12 LMP Komáromban is!

Bárkovits Alajosné Mácsik Erika vagyok. 50 éve Komáromban élek. Egy felnőtt lányom van. Általános iskolát a Klapka György Általános Iskolában, középfokú tanulmányaimat Budapesten, a Mechwart András Szakközépiskolában végeztem. Felsőfokú tanulmányaimat munka mellett a Nyugat-Magyarországi Egyetem Bölcsészet – és Társadalomtudományi Kar andragógia szakán folytattam, jelenleg is az intézmény hallgatója vagyok.

A Rail Cargo Hungaria ZRt-nél dolgozom árufuvarozási szakelőadóként.

A Lehet Más a Politika önkormányzati képviselő jelöltjeként indulok az önkormányzati választáson 6-os választókörzetben. A Lehet Más a Politika tudatos, a helyi adottságokat figyelembe vevő városfejlesztést kíván létrehozni. Szorgalmazza a helyi közösségeket érintő ügyekben tervezett önkormányzati döntések véleményeztetését, nyilvánosságra hozatalát a döntéshozatal előkészítésekor.

Naponta szembesülök az emberek, a város problémáival. Választókörzetemben sok a hátrányos helyzetű család, rajtuk is szeretnék segíteni. A volt Raksped területének rendezése elkerülhetetlen. Az autóbusz pályaudvar és a vasúti személypályaudvar áthelyezése erre a területre a város közös érdeke. Ezáltal parkolóhelyek, kerékpár tárolók létesülhetnének.

Van még városunkban sok olyan játszótér, melyre ráfér a korszerűsítés. Ilyen a Szent László utcai lakóházak mögötti rész is.

Szorgalmazni fogom az új kultúrközpont létesítését, amely nagyságrendekkel jobb körülményeket biztosítana a Csokonai Művelődési Központnak, és a könyvtárnak. A régi épületek értékesítéséből az új létesítmény önrészét lehetne biztosítani, vagy a választókörzet korszerűsítését lehetne finanszírozni.

A városközpontban hasonló „Európa-Udvar”-t lehetne megépíteni, mint Észak-Komáromban, sétáló utcával, közösségi színterekkel, szórakozó helyekkel.

A gördeszkásoknak és görkorcsolyázóknak időszerű lenne egy skate parkot építeni.

A Sport utca közvilágítását korszerűsíteni kell és a járdaszigetet mindkét oldalon felújítani a Czibor Zoltán Sporttelepig.

Szorgalmazni fogom a közvetlen lakókörnyezetben lévő szórakozóhelyek kültéri nyitva tartásának korlátozását a lakók pihenése érdekében. Gyakoribb rendőri járőrözést tartok szükségesnek a hétvégi szórakozóhelyek környékén, karöltve a közterület felügyeletet munkatársaival oly módon, hogy feladatukat ténylegesen el tudják végezni, azokban az időpontokban, amikor a rongálásokat elkövetik.

Kezdeményezni fogom környezetszennyezés és a zajos éjszakai munkavégzések zavaró technikai hatásának kiküszöbölését a vasút mellett lakók nyugalma érdekében. Fontosnak tartom a közutak tehermentesítését, az áruszállítás vasútra való terelésének ösztönzését. Lényeges tartozéka ennek a feladatnak a Komáromot elkerülő útszakasz keleti részének mielőbbi befejezése.

Jelöltségem lehetőségét az Önök ajánlószelvényei biztosították. Köszönöm bizalmukat! Kérem, hogy a továbbiakban támogassák megválasztásomat! Így lesz más az önkormányzati politika! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr542294848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása