LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan...

2010.09.26. 22:43 LMP Komáromban is!

2010. szeptember 25.-én faültetéssel egybekötött köztéri sajtótájékoztatót tartott az LMP helyi szervezete a Rüdiger tónál, melynek témája a VÍZ volt. A faültetés apropója a tavasszal ültetett és a szélsőséges időjárás miatt elpusztult fa újraültetése volt. Túlmutatva ezen, szólt arról a szándékról is, hogy nem csak a kampányidőszakban, de folyamatosan oda kell figyelnünk természeti környezetünkre és óvnunk kell azt az egyre inkább szélsőséges viszonyok hatásaitól. Képviselőjelöltjeink sorban kifejtették a „vizes” tapasztalataikat az ajánlószelvény gyűjtés időszakából és felvázolták a lehetséges megoldásokat, így szó esett a csatornafedelek problémájáról, a vízelvezető árkok illetve azok karbantartásának hiányáról és a szennyvizek jövőbeni szelektálásának illetve újrafelhasználásának szükségességéről. Az eseményen részt vett Szilágyi László az LMP országgyűlési képviselője is, aki többek között a városi zöldfelületek fontosságáról is beszélt. Köztéri sajtótájékoztatónkat megtekinthetik a KTV szeptember 27. (hétfő) választási műsorában.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr522325595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása