LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Bemutatkozik Komárom 4.sz. választókörzetének képviselőjelöltje: OLÁH JÁNOS

2010.09.14. 09:00 LMP Komáromban is!

Oláh Jánosnak hívnak, 34 éves vagyok. Komáromban élek a családommal, jelenleg a Török Étteremben dolgozom. A Lehet Más a Politika jelöltjeként indulok az önkormányzati választáson.

Szeretném képviselni a négyes számú választókerületben élők érdekeit, ehhez kérem támogatásukat.

Az idén végeztem a Corvinus Egyetemen mint igazgatásszervező. Fontosnak tartom azt, hogy a várost érintő kérdésekben, döntésekben, szakemberek döntsenek, e mellett fontosnak tartom a lakosság véleményét is, ezért több lakossági fórumot, városrészi tanácskozást szerveznék megválasztásom esetén.

 




Számomra a legfontosabb célok, amelyeket a jövőben Komárom lakosai érdekében meg kell valósítani:

- Új munkahelyek létrehozása

- Szociális lakások építése

- Romák munkához való segítése

- Tiszta város, tiszta környezet biztosítása

- Bővíteni a fiatalok szórakozási és sportolási lehetőségeit

- Közbiztonság megerősítése

- Idegenforgalom fejlesztése

- Szegény családok és idős emberek támogatása

- Új vállalkozások létrehozása és a meglévő vállalkozások fejlesztésének támogatása

Hogy ez megvalósuljon, szükség van minden komáromi lakosra, ezért nagyon fontos hogy elmenjenek szavazni, és szavazzanak a Lehet Más a Politika jelöltjeire.

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr92294833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása