LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Bemutatkozik Komárom 7.sz. választókörzetének képviselőjelöltje: SZABÓ ÁRPÁD

2010.09.14. 09:16 LMP Komáromban is!

Tisztelt komáromi lakosok!

Október 3-a után változhat a politika Komáromban is, de hogy milyen irányba az Önökön, választókon múlik. Vajon a csalódottságot feladva, új erőt, új reménységet merítve, elmennek-e a választópolgárok voksolni? Ha igen, kiket ruháznak fel szavazatukkal a város vezetésére?

Hadd mutatkozzam be:

Szabó Árpád vagyok, 34 éves. A 7-es számú választókerület képviselőjelöltje.

Szakács képesítésemet Budapesten, érettségit pedig itt a Kempelen Farkas Szakközépiskolában szereztem. Az elmúlt években a vendéglátás és a marketing területén dolgoztam.14 éve vagyok házas, öt gyermekem van.

Az önkormányzati munkát a családban adódó feladatokhoz hasonlónak látom, ahol a sikereket - szemben a gazdasági szférával - nem a profit nagyságában mérik. Egy ilyen, emberbarát politikáért küzdök, a Lehet Más a Politika színeiben.

Környezetünk védelmét sem az emberiség feletti értéknek, hanem a jelenlegi és a következő generáció életminősége miatt tartom fontos feladatnak.

A komáromi emberek bevonása a közügyekbe elengedhetetlen, ami nem csak négyévente aktuális. Folyamatos kapcsolattartással, a lakosság érdekét szem előtt tartva, lehet jó, nem csupán populista döntéseket hozni.

Szükség van a gazdasági életből kiszorult embertársaink piaci körforgásba való visszaépítésére – vagyis: Munkavállalási lehetőséget kell biztosítani a munkanélküliek és a tenni akaró aktív nyugdíjasok számára, az erre a célra létrehozott önkormányzati alapítványon keresztül. Az itt képződő humán erőforrásra a szociálisan rászorulók és a kis nyugdíjasok pályázhatnának, az üdülési csekkrendszerhez hasonlóan.

A lakóépületek szigetelésének, energiatakarékos rendszerekkel való felszerelésének támogatását is szorgalmazom, továbbá minden olyan intézkedést, mely Komárom város lakosainak megélhetését könnyíteni tudja.

A vasút és a lakórészek között zajcsillapító növényzet telepítését kezdeményezem. Ezzel újabb zöldfelületet hozunk létre, valamint megoldjuk a zajos vasút mellett élők pihenésének problémáját. A szelíd turizmus kistérségi együttműködéssel, egységes koncepcióterv kidolgozásával tovább fejleszthető. A város elhanyagolt tereinek, parkjainak - ilyen például a Hét vezér utcai park is - rendbetétele előttünk álló feladat.

Köszönettel vettem ajánlószelvényeiket és megköszönöm további támogatásukat.

Kérem Önöket, szavazzanak rám, hogy Legyen Más Az önkormányzati Politika. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr142294857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása