LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Meghívó - Lakossági fórum Schiffer Andrással - 2010.09.21 - Kedd - 17 óra - Csokonai Művelődési Ház

2010.09.15. 22:22 LMP Komáromban is!

Kedves komáromi lakosok!

A Lehet Más a Politika párt önkormányzati képviselőjelöltjei szeretettel meghívják Önöket a 2010.09.21-én (kedd) 17 órakor kezdődő lakossági fórumra a Csokonai Művelődési Házba. Vendégünk lesz Schiffer András az LMP országgyűlési képviselője és frakcióvezetője. Töltsön velünk egy estét az esélyegyenlőség jegyében!

    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr542299209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása