LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Lehet más a város...

2010.09.10. 11:47 LMP Komáromban is!

Lehet Más a Politika komáromi önkormányzati képviselő jelöltjeinek programja

 

Komárom az 1990-es évektől a környék egyik legígéretesebb városa volt. Úgy tűnt, földrajzi helyzete, képzett lakossága, egyedi természeti és kulturális értékei, turisztikai adottságai, jó közlekedése révén a térségen belüli vezető szerepre rendeltetett. Ezekkel a lehetőségekkel azonban nem tudott jól élni a városvezetés a képviselő testület széthúzása, az egységes fejlesztési politika hiánya és a közigazgatás gyengesége miatt. A város tudatos alakítása elmaradt. Ez számos rövid távú eredménnyel, de igen sok hosszú távú hátránnyal járt, amelyek terhét ma mindinkább érezzük.

A Lehet Más a Politika önkormányzati képviselő jelöltjeinek céljai

  •  
  • Rendszeresen lebonyolított, érdemi és széleskörű helyi véleménynyilvánítások előzzék meg a döntéseket, folyjon hatékony szakmai előkészítő munka a bizottságokban, elkerülve a testület hosszas parttalan vitáit.
  • Az önkormányzat az összes közérdekű információt időben hozza nyilvánosságra.
  • Kellő figyelmet és támogatást kapjanak a közintézmények, és egészségügyi intézmények városunkban.
  • Az önkormányzat gondoskodjon a közművek jó minőségű, olcsó működtetéséről a fenntartható fejlődés szempontjainak maximális figyelembevétele mellett, például a geotermikus energia felhasználásával.
  • Az önkormányzat elkötelezettségét erősítsük a tekintetben, hogy a város idegenforgalmi adottságait javítsa, és használja ki a turisztikában érdekelt szereplők együttműködésében rejlő lehetőségeket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr482285994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása