LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

KAMPÁNYZÁRÓ: 2010.09.29 SZERDA 18:00, Szabadság tér

2010.09.26. 23:04 LMP Komáromban is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Lehet Más a Politika párt önkormányzati képviselőjelöltjei szeretettel meghívják Önöket a 2010.09.29-én (szerdán) 18 órakor tartandó kampányzáró rendezvényünkre az önkormányzat előtti Szabadság térre. A rendezvényen hallható lesz zenész barátaink, ismerőseink műsora. Jelen lesz körünkben Kaufer Virág a LMP országgyűlési képviselője. Találkozhat és kötetlenül beszélgethet jelöltjeinkkel. Mi meghallgatjuk és bevisszük ügyét az önkormányzatba! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr482325632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása