LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Bemutatkozik Komárom 1.sz. választókörzetének képviselőjelöltje: MALATINSZKI MIHÁLY

2010.09.14. 08:39 LMP Komáromban is!

Malatinszki Mihálynak hívnak, 1953-ban születtem Albertirsán. Általános iskolai tanulmányaimat a helyi Petőfi Sándor általános iskolában végeztem. Középfokú végzettségemet Budapesten a Vasútépítési és Pályafenntartási Szakközépiskolában szereztem. 1972. óta dolgozom a MÁV-nál, többféle beosztásban a mai napig. Két kiskorú gyermekem van, akiket mindig a természet és az állatok szeretetére, védelmére neveltem. Évek óta segítek idős embereknek, a napi problémáik megoldásában.

Fő feladatomnak tekintem:

A szociális gondozói hálózat átalakítását és fejlesztését. A szőnyi kultúrházban vagy az önkormányzat épületében egy koordinációs iroda felállítását, a gondozói hálózat irányítására. Ezt a feladatot, és a gondozói hálózatot munkanélküliek alkalmazásával lehetne megoldani. Sok az egyedülálló, idős, mozgásában korlátozott ember. Az Ő érdekükben az ellátásba be kellene vonni, a ház körüli munkákat is. A kisiskolát véleményem szerint át kell alakítani kis alapterületű szociális lakásokká, rászoruló illetve fiatal házasok bérlakásává, szerződéssel, meghatározott időtartamra. Új óvoda építése esetén a Színes óvodát is hasonló célra kellene hasznosítani. Az óvodák, bölcsődék meghosszabbított nyitva tartását meg kell oldani, esetleg a GYED-en lévő kismamák részmunkaidős alkalmazásával! A helyi járatú autóbuszok útvonalának biztonságosabbá tételét meg kell valósítani. El kel érni, hogy  Szőnyben kerékpárút létesüljön, biztonságosabb, jobb minőségben, mint jelenleg a 10-es úton lévő. Szándékom szerint a volt TSZ udvar területén a városrész ellátását megoldandó több funkciós bevásárló központ létesítéséhez a feltételeket biztosítani kell, ezáltal egy régen fennálló problémát oldanánk meg. Szorgalmazni fogom a helyi vállalkozók munkájának igénybe vételét minél több beruházás megvalósításában. Az elavult régi játszótereket modernizálni, és biztonságossá, kell tenni, külön kutya sétáltatókat kell kialakítani. Szívügyem, hogy a MOL lakótelep legyen végre Komárom város elválaszthatatlan része. Kérem Önöket, támogassák Önkormányzati képviselői jelölésemet, mert így lesz Más az Önkormányzati politika.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr1002294795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása