LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Bemutatkozik Komárom 8.sz. választókörzetének képviselőjelöltje: KOVÁCS SÁNDOR

2010.09.14. 09:21 LMP Komáromban is!

Köszöntöm Önöket!

Kovács Sándor vagyok, 45 éves mérnöktanár, vasútbiztonsági szakértő. Monostoron 7 éve, Komáromban 20 éve lakom. Komárom 8-as egyéni választókörzetében indulok, a
Lehet Más a Politika párt jelöltjeként.

Egy csodálatos, történelmi emlékekben gazdag, rendkívüli adottságokkal bíró városban élünk.

Lakói más-más értékrenddel, jövőképpel, múltból hozott örökséggel támasztanak különböző igényeket. E sokszínűség és vegyes akarat ellenére, bátran merem állítani, hogy minden apró kívánság, melyet városunk lakói megfogalmaznak, mindannyiunk érdekét szolgálja. Ehhez, közösen, egymás értékrendjét tolerálva kell döntéseket hoznunk, jövőnk, gyermekeink jövője érdekében, egy megvalósítható, fenntartható fejlődés útjára lépve.

 

Városunk közkulturális és szabadidős infrastruktúráját -a könyvtárat, a művelődési házat, mozit, sportlétesítményeket - a lakosság igényeinek figyelembevételével, a város történelmi és kulturális rangjához, eddigi eredményeihez méltóan fejleszteni kell.

Célom, hogy folytassam mindazt a városépítő munkát, mely Komárom és Koppánymonostor lakóinak boldogulását, felemelkedését szolgálja. Nem kívánom kiemelni továbbiakban egyenként a legfontosabb feladatokat, megtették előttem már mások. Nekem az Önök javaslatára is szükségem van, ahhoz, hogy tovább lépjünk. Biztonsági szakértőként az a tapasztalatom, hogy idegen területre tévedve, sokkal több mindent észreveszek, amin javítani lehet, mint a saját területemen. A Lehet Más A Politika által delegált jelöltek, közöttük én is, újonnan kerülhetünk bele a várost irányító szervezetbe. A létező hibákat könnyebben kiszűrjük, arra a megoldást csakis a városlakók érdekeinek a szem előtt tartásával hozzuk meg.   Ami a Lehet Más a Politika programjában eltérő, hogy mi képesek vagyunk tanulni hibáinkból, de ugyanúgy tanulunk mások hibáiból is. Nem hajt idegen gőg, hogy mások tanácsát el ne fogadjuk. A közös jövőnket, gyermekein jövőjét csakis együtt tudjuk felépíteni akkor is, ha az alapokat már valaki letette. A város csapadék elvezetését szolgáló csatornákon kívül árkot nem ásunk, azt a szakemberekre hagyjuk, mivel azoknak, csakis a vízelvezetést kell, hogy szolgálják. Kérem, hogy fenntartható jövőnk érdekében tiszteljen meg bizalmával, és szavazzon rám, illetve a Lehet Más a Politika párt önkormányzati jelöltjeire, akik minden körzetben képviseltetik magukat.

Még egy gondolat erejéig rabolom idejüket. Az Önök megtisztelő bizalmát élveztem, amikor polgármesteri ajánló szelvényüket átadták nekem. Köszönöm! Sajnos, a szükséges mennyiségű szelvényt nem sikerült összegyűjtenem. Viszont az Önök akarata biztosított arról, hogy sokan elkötelezettek a demokratikus értékek mellett. A Lehet Más a Politika párt is a demokrácia elkötelezettje. Kérem Önöket, hogy szavazatukkal vessenek gátat az egy-párt uralomnak az önkormányzati politikában legyen az önkormányzat színes, sokrétű, hogy a legfontosabb helyi érdekeket ne írhassa elő egy központi hatalom által vezetett érdekcsoport. Köszönöm a részünkre átadott ajánló szelvényeiket, és megtisztelő figyelmüket! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr452294870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása