LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Bemutatkozik Komárom 2.sz. választókörzetének képviselőjelöltje: TÓTH ATTILA

2010.09.14. 08:47 LMP Komáromban is!

Tisztelt Komáromiak,

Október 3.-án ismét lesz lehetőségünk beleszólni a jövőnkbe, kinyilvánítani az akaratunkat arról, hogy kik és hogyan alakítsák közvetlen környezetünk életét. Hiszem, hogy a demokrácia és a politika hitelvesztése ellenére sokan vagyunk, akik együttműködésre vágyva, tiszta kezű hiteles arcokkal –igen, ki kell mondani- új emberekkel- el tudjuk képzelni azt hogy Lehet Más – jobb, szebb, élhetőbb a városunk. Az egymás iránt érzett felelősségünk vezérelt engem is amikor úgy döntöttem, hogy megpróbálok aktívan részt venni abban a munkában aminek minden szinten arról kell szólnia hogyan tudunk megteremteni egy a természeti környezettel harmóniában levő  fenntartható várost, ami igazságosan intézi közös ügyeinket a mi részvételünkkel.

Engedjék meg hogy bemutatkozzam. Tóth Attilának hívnak, gépész üzemmérnöki, menedzser szakmérnöki végzettségem mellett több nyelvet beszélek magasabb szinten, többek között japánul is.  Ezt a tudást kamatoztatva, vállalkozóként dolgozom az idegenforgalomban illetve műszaki jellegű tolmácsolást vállalva. Párommal - aki Észak Komáromi - itt élek ebben a Duna parti, sokszínű, híres múltú városban. Jó itt élni!  Tudom fontosságban előbbre való szűkebb környezetünk fejlesztése, bajainak orvoslása de itt hangsúlyozni szeretném hogy szerintem a két Komárom tulajdonképpen egy – a szívünkben mindenképpen. De, hogy a mindennapi életünkben is az legyen azért még sokat lehet tenni. Csak dolgozni kell érte, szívósan és okosan és a jövőben olyan példamutató együttélés jöhet létre, amely túlmutat a város de az ország határain is és hiszem hogy a helyi lakosok számára kifejezetten hasznos lesz. Választókerületemben Szőnybe fontosnak tartom a korábbi helyi törekvésekkel egyetértve, hogy megmaradjon a városrész falusias jellege, egy jól kialakított barátságos zöld, virágos arculatot mutató központtal – miért ne lehetne ott akár egy piac, ahol helyi termékeket lehetne venni – őstermelőktől. A globális klímaváltozás hatását mindannyian érezzük – fel kell készülnünk arra, hogy a szélsőséges időjárás továbbra is gondokat fog okozni. Helyi lakosok több ízben jelezték, hogy az esővíz elvezetés nincsen megoldva, ezt minél hamarabb orvosolni kell. Folytatni kell az elkerülő út, Szőnyt tehermentesítő szakaszának építését

A megoldandó problémáinkat lehetne még sorolni. Én is és a mögöttem álló helyi csapat is jól látja a városrész gondjait, úgy gondoljuk, egymást tisztelve, felelősséget érezve egymás iránt, nem az emberek helyett, hanem velük együtt aktív részvétellel kell közös lakókörnyezetünket ápolni. Kezdjük a házunk táján, de lássunk egy kicsit messzebbre is és akkor Lehet Más a város. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr762294807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása