LMP Komáromban is!

Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte. Van közöttünk vidéki és városi, professzor és szerelő, mérnök és bölcsész, nyakkendős és farmeres, autós és biciklis, bagós és nemdohányzó. Kormányból kiábrándult. Ellenzékből kiábrándult. A kiábrándultságból kiábrándult. A politikát eddig messzire elkerülő. Most mind azon dolgozunk, hogy más legyen a politika. Mindenkire számítunk! http://www.lmpkomarom.fw.hu/ http://lehetmas.hu/

Képek

Lehet Más a Politika Komáromban is!

2010.09.10. 11:22 LMP Komáromban is!

A legutóbbi országgyűlési választásokon 852 komáromi gondolta úgy, hogy lehet más az országos politika. Az Önök segítségével az LMP parlamenti és az ország 4. legnagyobb pártja lett és ezzel megjelenhetett egy új, friss demokratikus erő. Ezúton is ismét köszönet érte! 
 
Most azért kérjük bizalmát és támogatását, hogy megmutathassuk: az önkormányzati politika is lehet más! 
 
Mi a helyi közösség önszerveződését, összefogását ösztönző és arra építő fenntartható várost szeretnénk. 
 
Ne engedjük, hogy, városunk a nagy pártok és a szélsőjobb politikai játékszerévé váljon! Most az Ön szavazatán múlik, hogy lesz-e új, demokratikus párt az önkormányzatban.

Mi készen állunk! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpkomarom.blog.hu/api/trackback/id/tr912285910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása